Η εβδομάδα 1-7/7/2016 σε εικόνες

καλοκαιρι

Βρισκόμαστε στη μέση του καλοκαιριού και οι Έλληνες κάνουν μικρές αποδράσεις για να απολαύσουν τον ήλιο και τη θάλασσα και να δραπετεύσουν για λίγο από τα προβλήματά τους.

Τηλεοπτικές-άδειες-Βουλή

Δε μπορούμε να πούμε το ίδιο και για τους ιδιοκτήτες των τηλεοπτικών καναλιών, οι οποίοι πρέπει να συναγωνιστούν, προκειμένου να αποκτήσουν την απαραίτητη άδεια για να εκπέμπουν το πρόγραμμά του καναλιού τους. Έχουν κατατεθεί 11 αιτήσεις για 4 τηλεοπτικές άδειες, επομένως πρόκειται για μια δύσκολη διαδικασία.

jetoil

Αυτό το καλοκαίρι θα είναι δύσκολο και για τους εργαζόμενους της JetOil, ακόμα μιας επιχείρησης που κήρυξε πτώχευση. Η JetOil ήταν μια από τις πολλές επιχειρήσεις που τα τελευταία χρόνια παραπαίουν μεταξύ επιβίωσης και εξαφάνισης, αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις οικονομικές δυσκολίες της.

Åðßóêåøç ôïõ ðñùèõðïõñãïý ÁëÝîç Ôóßðñá óôï Óéíéêü Ôåß÷ïò. (EUROKINISSI/ÃÑÁÖÅÉÏ ÔÕÐÏÕ ÐÑÙÈÕÐÏÕÑÃÏÕ/ANDREA BONETTI)

Από την, άλλη ο Έλληνας Πρωθυπουργός, Α.Τσίπρας έχει επισκεφθεί την Κίνα ώστε να ενθαρρύνει επενδύσεις στην Ελλάδα. Μια επίσκεψη που προκάλεσε ποικίλα σχόλια (ιδιαίτερα για τις ενδυματολογικές επιλογές της συζύγου του Έλληνα Πρωθυπουργού, καθώς και του Έλληνα Υπουργού Εξωτερικών) και της οποίας τα οφέλη αναμένουμε να δούμε στο μέλλον.