Η εβδομάδα 16-23/9 σε εικόνες

attica_bank-1

Η αλλαγή του ΔΣ της Τράπεζας Αττικής αντιμετώπισε πολλά προβλήματα, καθώς υπήρξε έντονη διαφωνία μεταξύ κυβέρνησης και Διοικητή ΤτΕ. Εν τέλει, μετά από πολλές εντάσεις το νέο ΔΣ επιλέχθηκε.

kalogritsas-attica-bank-1

Ένα σκάνδαλο φαίνεται να αναδύεται με πρωταγωνιστή έναν από τους κατόχους τηλεοπτικής άδειας. Σύμφωνα με ισχυρισμούς, έχει πάρει αριθμό δανείων για τα οποία φαίνεται να μην πληρούσε τις προϋποθέσεις. Αν αυτοί οι ισχυρισμοί αποδειχθούν σωστοί, τότε πιθανώς να χάσει την άδεια.

tsiprasusa

Ο Έλληνας Πρωθυπουργός επισκέφτηκε τις ΗΠΑ για να μιλήσει στον ΟΗΕ σχετικά με την προσφυγική κρίση, αλλά και για να κάνει επαφές σχετικά με το ελληνικό χρέος. Απομένει να δούμε αν αυτές οι επαφές θα προσφέρουν ουσιαστική βοήθεια στα προβλήματα που η χώρα αντιμετωπίζει.

%ce%b2%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%ae

Ένα ακόμα Πολυνομοσχέδιο κατατέθηκε προς ψήφιση στη Βουλή. Το Πολυνομοσχέδιο αφορά τις μεταρρυθμίσεις που χρειάζεται να εφαρμοστούν προκειμένου η χώρα να πάρει την υποδόση των 2,8 δις €, μεταρρυθμίσεις που περιλαμβάνουν την υπαγωγή ΔΕΚΟ στο «Υπερταμείο», αλλαγές στην αγορά ηλεκτρισμού, καθώς και αύξηση εισφορών για κάποιους επαγγελματικούς κλάδους.