30 Σεπ Η εβδομάδα 23-30/09/2016 σε εικόνες

Αν και στη Βουλή ψηφίστηκε το Πολυνομοσχέδιο με τις μεταρρυθμίσεις που πρέπει να εφαρμοστούν προκειμένου να εκταμιευθεί η δεύτερη υποδόση, χρειάζεται ακόμα δουλειά να γίνει. Η ελληνική κυβέρνηση έχει λίγες μέρες να εφαρμόσει τις υπόλοιπες μεταρρυθμίσεις που αφορούν την αγορά ενέργειας, το ΔΣ των τραπεζών και αλλαγές στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας.

Μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε σχετικά με τα δάνεια του κου Καλογρίτσα, καθώς και τη μη δυνατότητα πληρωμής της πρώτης δόσης για την άδεια, αποφάσισε να παραιτηθεί από την απόκτηση της άδειας. Η άδεια αυτή πιθανώς να παραχωρηθεί στον επόμενο πλειοδότη, κάτι που όμως σημαίνει ότι θα επακολουθήσουν και άλλες ενστάσεις.

Προβλήματα έχουν προκύψει στη συμφωνία μεταξύ των αλυσίδων σουπερμάρκετ Μαρινόπουλος και Σκλαβενίτης. Τα θέματα αυτά σχετίζονται με τη λογιστική ικανότητα της Σκλαβενίτης να ανταπεξέλθει στο σύνολο του χρέους της Μαρινόπουλος.